Kilpirauhasfoorumi

Keskustelupaikka kaikille kilpirauhasongelmista kärsiville ja heidän läheisilleen.


Jäsen, voit halutessasi tukea Kilpirauhasfoorumia tekemällä muutaman euron lahjoituksen. Lahjoitukset käytetään hosting-palvelun ja domain-nimen maksamiseen.


      
Huom! Hotmail.comin, Luukku.comin ja suomi24:n sähköpostiosoitteiden käyttö on foorumilla estetty niiden aiheuttamien ylläpidollisten ongelmien takia.

Tänään on Ti 16.01.2018 23:17

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]
Lähetä vastaus
Käyttäjätunnus:
Otsikko:
Viestin sisältö:
Kirjoita viestisi tähän. Viestissä voi olla enintään 4500 merkkiä. 

Hymiöt
:D :) :( :o :shock: :cool: :lol: :x :P :cry: :roll: :!: :?: :arrow: :| :// :-< :\/ :? :oops: ;) :bier :down :up :mrgreen: :due :lol :dan :bulb :jump :resp :thin :sl :ass :eat :angrf :pap :wall :steam :red :dev :(} :snt :sun :heart :love <3 :bearhug: :boun :-P :))) :nau :DDD :SSS =D :SS :-S :S :drool :roll :tup :con :tdown :sleep2 :idea :yes :no visl :((( :(( :con: :LolLol :help :ot oft stub
Fontin koko:
Fontin väri
Vaihtoehdot:
BBCode on Käytössä
[img] on Poissa käytöstä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on PÄÄLLÄ
Hymiöt ovat käytössä
Älä salli BBCode:a
Älä salli hymiöitä
Älä käsittele linkkejä automaattisesti
Viestin varmistus
Automatisoidun roskapostituksen estämiseksi joudut lisäämään allaolevassa kuvassa näkyvän vahvistuskoodin. Mikäli sinulla on ongelmia näkemisen kanssa tai et muuten pysty lukemaan sitä, ota yhteyttä sivuston Ylläpitäjään.
Vahvistuskoodi:
Syötä koodi täsmälleen kuten näet sen kuvassa. Isoilla ja pienillä kirjaimilla on eroa ja nollaa ei esiinny lainkaan koodissa.
   

Katso viestiketjua - arvot tsh ja t4v molemmat koholla?
Kirjoittaja Viesti
  Viestin otsikko:  Re: arvot tsh ja t4v molemmat koholla?  Vastaa lainaamalla
t4v tosiaankin pitäis mitata dialyysimenetelmällä tai sulkea heterofiilisten vasta-aineiden mahdollisuus pois tosta tuloksesta, tsh tilaa ei voi selvittää trh kokeella kun thyroksiini on käytössä muuten se ois hyvä koe tossa tilanteessa
Viesti Lähetetty: La 06.01.2018 06:37
  Viestin otsikko:  Re: arvot tsh ja t4v molemmat koholla?  Vastaa lainaamalla
Onko sinulla kopioita laboratoriovastauksistasi? Ne olisi hyvä olla. Katso Kanta-arkistosta jos näkyvät siellä.

Sinulla on tällä hetkellä ristiriitaa arvoissa. T4V on ihan hyvä mutta TSH liian korkea. Olisi hyvä nähdä arvoja vähän pitemmältä ajalta, niin voisi miettiä. Yksi mahdollisuus on heterofiiliset vasta-aineet, jolloin arvot pitäisi mitata dialyysimenetelmällä. Oletko hoidossa endokrinologilla?

Mikä oli syy liikatoimintaan? Oliko sinulla Basedowin tauti, liikatoimintainen kyhmy vaiko mitä? Onko sinulle tehty radiojodihoito? Sinulla on siis arvoissa nyt ristiriitaa ja pitäisi tietää enemmän taustoja, jotta voisi pohtia syytä. Mittaaminen dialyysimenetelmällä olisi hyvä vaihtoehto, mutta tavallinen lääkäri tuskin siitä tietää mitään.
Viesti Lähetetty: Pe 05.01.2018 12:58
  Viestin otsikko:  Re: arvot tsh ja t4v molemmat koholla?  Vastaa lainaamalla
Söin ennen kilpirauhasen leikkausta tyrazolia liikatoimintaan. Aivan alku arvoja ja tyroksiini annostuksia en muista, puolella napilla lisättiin annostusta parisen vuotta sitte ja nyt tosiaan lokakuussa nostettiin enempi. Noita vasta-aineita ei ainakaan nyt mitattu, en tiedä onko joskus mitattu.. Unettomuus on se vaivoista pahin ja jaksaminen. Hikoillu aina enempi ja vähempi.. Kalkki arvo oli myös lokakuussa matalat ja nyt kuulemma normaali.. ihte en näistä ymmärrä oikein mitään ja tk lääkärillääkän ei taida olla paljo enempää tietoa
Viesti Lähetetty: To 04.01.2018 11:48
  Viestin otsikko:  Re: arvot tsh ja t4v molemmat koholla?  Vastaa lainaamalla
Arvot saattavat olla vähän ristiriidassa keskenään. Mitkä olivat aloitusarvot, eli arvot silloin kun lääkitys aloitettiin? Millainen oli vointi silloin? Onko mitattu vasta-aineet TPOab? Millainen olo sinulla on nyt? Lämpötila, pulssi, olo yleisesti?
Viesti Lähetetty: To 04.01.2018 11:04
  Viestin otsikko:  arvot tsh ja t4v molemmat koholla?  Vastaa lainaamalla
Lääkäri nostamassa tyroksiiniannostusta... eli lokakuussa tsh 10,34 ja t4v 17,9 nostettiin annostusta kahtena päivänä puolella napilla. Nyt kontrollissa tsh 9,23 ja t4v 19,3. t3v normaali. Lääkäri ois nostamassa edelleen annostusta lisää. kilpirauhanen leikattu kokonaan. Eiks tuo t4v kerro kuitenkin et tyroksiinia on veressä ihan tarpeeksi? mistä voi johtua moinen tsh:n nousu ja kannattaako sitä annostusta vielä kuitenkin nostaa? ite olin jo vastaan lokakuun nostoa..
Viesti Lähetetty: Ke 03.01.2018 21:50

Kaikki ajat ovat UTC + 1 tunti [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

Siirry:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group