Kilpirauhasfoorumi

Keskustelupaikka kaikille kilpirauhasongelmista kärsiville ja heidän läheisilleen.


Jäsen, voit halutessasi tukea Kilpirauhasfoorumia tekemällä muutaman euron lahjoituksen. Lahjoitukset käytetään hosting-palvelun ja domain-nimen maksamiseen.


      
Huom! Hotmail.comin, Luukku.comin ja suomi24:n sähköpostiosoitteiden käyttö on foorumilla estetty niiden aiheuttamien ylläpidollisten ongelmien takia.

Tänään on Ti 22.05.2018 03:31

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]




Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Testituloksia ja epätoivoa
ViestiLähetetty: Ma 07.05.2018 21:09 
Osaisiko kukaan kommenoida seuraavia testituloksia. Ensimmäiset otettu puolessa välissä helmikuuta. T3 4.19, TSH 0.09 ja T4 17.92. Seuraavat otettu tänään ja tulokset seuraavat: T3 2.9, TSH 0.85 ja T4 0.85.

Ensimmäisten ottoaikaan lääkitys 125 thyroxin mikrogrammaa, toisten 100 mikrogrammaa. Siinä välissä helmikuussa 2 viikkoa kestänyt Liohyronin kokeilu. Aloitus annos oli 20 mikrogrammaa Liotyroninia ja 50 mikrogrammaa Thyroxia. Tuli aivan kamala olo, ainoa positiivinen seikka oli, etttä joka aamuinen sisäinen tärinä häipyi. En jaksanut kauempaa kuin sen 2 viikoa.

Nyt tilanne se, että paino on noussut viiden kk:n aikana ainakin 15 kg:tä (olen todella turvonnen näköinen), kasvot ovat niin kuivat, että aamulla kuivaa ihoa saa rapsutella pois ja posket ovat aivan tulipunaiset, väsyttää entistä enemmän, muisti pätkii, sormien niveliä särkee ja ennen niin vahvat kynteni lohkeilevat pystysuunnassa jos kasvavat yhtään.

Olisin kiitollinen jos joku asiaan perehtynyt voisi kommentoida ylläolevaa. Olen käynyt nyt muutaman kukauden sisällä kahdella eri lääkärillä enkä ole tullut yhtään viisaammaksi.


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Testituloksia ja epätoivoa
ViestiLähetetty: Ti 08.05.2018 17:05 
Poissa
"Turhanpäiväinen älykkyys syö ihmistä rotan lailla. Miten kaikki voi olla valmista, kun ei ole edes tehty mitään?." Written by Dave Lindholm
"Turhanpäiväinen älykkyys syö ihmistä rotan lailla. Miten kaikki voi olla valmista, kun ei ole edes tehty mitään?." Written by Dave Lindholm
Käyttäjän avatar

Liittynyt: Ma 04.04.2005 13:24
Viestit: 2783
Paikkakunta: Globaali
Manta kirjoitti:
Osaisiko kukaan kommenoida seuraavia testituloksia. Ensimmäiset otettu puolessa välissä helmikuuta. T3 4.19, TSH 0.09 ja T4 17.92. Seuraavat otettu tänään ja tulokset seuraavat: T3 2.9, TSH 0.85 ja T4 0.85.
Viitteet olisi hyvä aina tietää, mutta meillä mitataan "vapaata" eli T3V:n ja T4V:n pitoisuuksia. Oireista päätellen arvot eivät ole selvästikään kunnossa.

_________________
Pekka Puskan mielestä pitää karttaa vitamiinien syöntiä ja säästää rahat ”oikeisiin lääkkeisiin”. http://www.Iherb.com/ Code: TIR619 ja 5$ tai 10$ pois ekasta tilauksesta :).


Ylös
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Testituloksia ja epätoivoa
ViestiLähetetty: Ti 08.05.2018 18:44 
Ensimmäisten kokeiden viitearvot:

T3, vapaa 3.50-6.50
TSH 0.40-4.00
T4, vapaa 10-21

Toisten kokeiden viitearvot:

T3, vapaa 3.1-6.8
TSH 0.27-4.20
T4, vapaa 12.0-22.0


Ylös
  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 3 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Voit kirjoittaa uusia viestejä
Voit vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia vestejäsi

Siirry:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group